Modelljobb och modelluppdrag - Bli modell - Modelljobb.se
Online TV

Ansök om att bli modell på Modelljobb.se


Vill du vara med som modell på vår modellsida?

Komplett namn och kontaktuppgifter till modellerna kommer inte att visas, utan bara när reklambyråer, annonsörer eller agenturer vill boka en modell så får de uppgifterna från oss.
Det är helt gratis att vara med som modell på Modelljobb.se, och vi tar varken betalt från modellen eller kunden vare sig det är en modellagentur, produktionsbolag eller reklambyrå.

Vi förbehåller oss rätten att bestämma vilka modeller som får vara med.

Vem som kan söka

De som kan söka är tjejer och killar som inte har exklusivt kontrakt med en modellagentur, för att vi ska få visa modellens foton på Modelljobb.se.
De som är inte fyllt 18 år behöver tillstånd från målsman, så vi kommer kräva ett skriftligt medgivande innan dina bilder kan publiceras.

Ålder: tjejer 16-29 år / killar 18-40 år
Längd: tjejer 165cm / killar 175cm

Hur du ansöker

Ansök genom att mejla minst 2-4 bilder till info (snabel a) modelljobb.se tillsammans med en kort beskrivning av dig inklusive ålder och längd. Ange "Ansökan modellbas" i ärendefältet.
Bilderna bör inte vara större än 5 MB totalt.

Om det är aktuellt kommer vi återkomma och be om fler foton och/eller mer information. De flesta kommer efter hand att få styling och professionellt fotograferade foton till modellsidan.


Sekretesspolicy & Cookies  ·  Copyright ©2012 Modelljobb.se - Kontakt: info(snabel-a)modelljobb.se